Coaching

Januartilbud

Jeg har lavet et januartilbud for nye coachingforløb resten af januar for dig, der vil lære at slutte fred med din introverte side, dyrke den, stå ved den og høste alle fordelene ved den.

Tilbuddet gælder for sessioner, der foregår på telefonen eller på Skype. På den måde kan du deltage, uanset hvor i landet du bor, og du kan sidde i dine egne hjemlige rammer.

3 sessioner

1500 kr.

  • Spar 300 kr.
  • Telefon eller Skype
  • 45-55 minutter per session
  • Ugentligt hjemmearbejde
Book nu

Enkeltsession

600 kr.

  • Telefon eller Skype
  • 45-55 minutter per session
  • +100 kr. ved fysisk fremmøde
  • Kun fremmøde i København
Book nu
COACHING

Stå ved dig selv 
og din introverte  personlighed 

Jeg coacher ud fra devisen, at der er ikke noget, man “skal”. Jeg tror ikke, at hverken indre eller ydre pres bidrager positivt til din udvikling. Men jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din indre motivation og med at tage de første små skridt ud i en ny vane.

Jeg er inspireret af Kaizen-metoden, hvor det første lille skridt kan være så småt, at det nærmest føles fjollet og helt bestemt føles ufarligt. Det første skridt er altid det sværeste.
Jeg forstår, hvor du kommer fra og hvilke udfordringer, du bokser med. Jeg har selv været der.

Jeg er uddannet coach samt master- og teamcoach ved Mindjuice. Jeg er desuden uddannet mentorcoach, hvor jeg er med til at uddanne og coache nye coaches på uddannelsen.

Jeg tilbyder coachingsessioner med udgangspunkt i introverte problemstillinger, men jeg er også klar til at være din sparringspartner på udfordringer i andre områder af dit liv.

Sanni:

Jeg har lært at tackle mine udfordringer anderledes

Det var en speciel følelse, første gang jeg sad med telefonen og skulle åbne mit hjerte op for en, jeg aldrig have snakket med og heller aldrig havde mødt. Men der er noget over Camilla; jeg følte mig tryg. Efter få minutter havde jeg flået mit hjerte, mine dybeste tanker og følelser op. Vi har snakket om angst, sociale problemer, livsproblemer, livets små finurligheder eller de valg, man nu engang tager i livet. Jeg har lært mig selv bedre at kende, lært at se livet anderledes, lært at tackle mine udfordringer anderledes, lært ikke at acceptere alt, min hjerne fortæller mig, og jeg har udviklet mig i mine øjne til det bedre!