Bevidst Introvert Podcast

Skru op for de stille stemmer

I Bevidst Introverts podcast har jeg inviteret en række introverte danskere til at dele deres livserfaringer på godt og ondt. Velkommen til. Skru op for de stille stemmer.

Skru op for de stille stemmer

I Bevidst Introverts podcast har jeg inviteret en række introverte danskere til at dele deres livserfaringer på godt og ondt. Velkommen til. Skru op for de stille stemmer.

Sofia Manning

Coach, forfatter og foredragsholder

Lise August

Psykolog og specialist i psykoterapi

Caroline Thorsfelt

Blogger og studerende i specialpædagogik

07: Pernille W. Lauritsen

Pernille W. Lauritsen er stifter af Mindjuice Academy, der har uddannet flere tusind coaches. I efteråret 2017 kunne du høre hende coache kendte danskere på P1 i programmet “Det du frygter”.

Men hun har ikke altid været frontfigur. Da hun gik på high school i USA, var hun så stille, at hendes værtsfamilie bad hende rejse hjem. Da hun skulle holde tale til sin veninde bryllup, slog hun på glasset og løb. Da hun skulle præsentere foran en stor forsamling, stak hun af. Heldigvis glemte hun sine sko i salen, og det endte faktisk med at blive vendepunktet.

06: Nicolaj Sand Rasmussen

Nicolaj Sand Rasmussen var genert i folkeskolen. Han fik gode karakterer, men rakte aldrig hånden op og kunne ikke fordrage at stå foran klassen. Han var faktisk så stille, at hans studievejleder foreslog ham at blive revisor, så han kunne arbejde med tal fremfor mennesker. Heldigvis gjorde Nicolaj noget helt andet. I dag lever han af at undervise andre stille unge i præsentationsteknik og mundtlige eksaminer i sin virksomhed Meptek.

05: Anne Skare Nielsen

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det – men fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er faktisk en del af introvert-fællesskabet.

Hvis du skal have den korte version, så er Annes bedste råd til introverte at lære at sige nej. Hvis du skal have den virkelig sjove, virkelig inspirerende version – så er du nødt til at lytte til hele afsnittet. Der er nemlig guld at hente. God fornøjelse.

04: Lise August

Lise August er psykolog og introvert, og hun har arbejdet med introverte og særligt sensitive i mange år sammen med sin mand.

Vi taler om, hvordan det er at være i et parforhold på tværs af personlighedstyper, hvordan vi passer på vores introverte børn, og hvordan vi passer ind på jobbet, hvis der er en forventning om, at vi er mere udadvendte end vores natur byder os.

03: Sofia Manning

Sofia Manning er coach, forfatter og foredragsholder. I Sofias Hus på Frederiksberg har hun skabt et rum, hvor der er plads til både at være sig selv og udfordre sine egne præferencer. Og det er netop det, vi taler om i dagens podcast.

Sofia er nemlig også introvert – og hvordan gør man, når man er den stille pige, der drænes af at være “på”, når man samtidig har rigtig meget vigtig visdom på hjertet, man gerne vil dele med verden?

02: Patrick Cakirli

For et par år siden havde Patrick Cakirli så svært ved at gøre opmærksom på sig selv, at han hellere ville køre for langt med bussen end at bede sin medpassager rejse sig, så han kunne komme af.

I dag er han ansigtet på en social bevægelse mod ensomhed.

01: Caroline Thorsfelt

Caroline Thorsfelt er en populær livsglad blogger, pædagogstuderende og så er hun introvert. Lyt med, når Caroline fortæller om livet som introvert på godt og ondt, om at gøre det, der gør hende glad og om vigtigheden af at spise pizza på en mandag.