Historien

Om Bevidst Introvert

Det startede med en kronik i Universitetsavisen om at være introvert. Da jeg skrev den, var det slet ikke meningen, at nogen skulle læse den. Det var bare en skoleopgave. En retorisk øvelse – men hvad sjov er der ved retorik i teorien, tænkte jeg så og sendte den afsted til Uniavisen, så den kunne prøves af i praksis.

Og jeg skal love for at den “virkede”. Den blev delt og delt. Inden længe modtog jeg beskeder fra folk, jeg ikke kendte, der sagde mig tak. Tak for at sætte ord på noget, de ikke selv kunne. Tak for at give en referenceramme, de kunne vise til deres venner og familie. Tak for at sætte emnet på dagsordenen.

Introvert i medierne

Ikke længe efter fulgte journalisterne, og jeg trodsede min introverte trang til at takke nej og medvirkede på Radio24syv, Danmark Direkte på P4 og 22 Nyhederne på TV2. Siden er det blevet til endnu flere artikler og programmer – du kan finde dem her

I dag holder jeg foredrag og skriver om introverte problemstillinger her på bloggen. Jeg vil dele de spændende artikler og emner, jeg falder over, og reflektere over de udfordringer jeg selv møder i hverdagen og det, jeg hører om.