Foredragskalender

Foredragskalender

På grund af corona er der i øjeblikket ingen foredrag i kalenderen. 

Kig med online

Du kan finde flere oplæg og interviews online – de er ikke helt som dem, du kan opleve ude i virkeligheden, men det er god opvarmning til the real deal 🙂 

Gå til SpeakerBee
FOREDRAG

Undskyld, jeg er
introvert

Kender du følelsen af, at du står mere på sidelinjen og betragter, end du er med på banen, hvor alle de andre lader til at være? At du er mere observatør end medspiller? Og er der egentlig noget galt med det? Mange introverte føler sig udfordrede af det ekstroverte samfund, vi lever i, der hylder netværkog udstråling. Måske kender du bekymringen fra dit eget liv, når du skal ud i erhvervslivet eller på jagt efter kærligheden.

Eller måske gør din ægtefælle, kæreste, veninde, familie, kollegaer eller elever det. Book et foredrag og hør mere om livet som introvert, om hvad det egentlig vil sige at være introvert – og hvad det absolut ikke vil sige! – og om hvordan du står ved dig selv og din personlighed – og samtidig lærer at komme mere på banen.

GET STARTED NOW

Det siger deltagerne på 
“Undskyld, jeg er introvert”

Meget nærværende og behagelig fordragsholder med noget på hjerte.

Deltagerfeedback

Ingeniørforeningen

Skønt med en foredragsholder, der åbenlyst kæmper med de samme udfordringer i dagligdagen som jeg selv.

Deltagerfeedback

Ingeniørforeningen

Camillas oplevelser og tanker om at være introvert ramte plet for mig.

Deltagerfeedback

Ingeniørforeningen

WORKSHOP

Fra bevidstløs 
smalltalk 
til bevidst
netværk

Et stærkt og relevant netværk er måske vejen til dit næste job, din næste kæreste eller dit livs vendepunkt.

Men hvad nu hvis man er introvert og ikke har det store netværk, ikke er Danmarksmester i smalltalk og ikke drømmer om at få en større omgangskreds?

Den gode nyhed er, at vi allerede har et kæmpe netværk, vi kan trække på. Det, vi skal lære, er at aktivere det og bruge det. At netværke som introvert handler ikke om, at vi skal ud at møde nye mennesker. Tværtimod. Vi har allerede så mange mennesker i vores netværk, at vi umuligt kan holde kontakten ved lige med dem alle. Vi skal aktivere de relevante mennesker.

GET STARTED NOW

Det siger deltagerne på workshoppen

Jeg kan takke Camilla for min nyfundne måde at tænke og netværke på. Det har allerede givet mig en jobsamtale, nye kontakter, og jeg skal skrive et kapitel i min undervisers nye bog – grundet den inspiration du gav.

Jesper

Deltager

Jeg må indrømme, at jeg var meget træt efter en hård dag og overvejede at skippe kurset.
Men hvor er jeg GLAD for at jeg tog afsted! Jeg gik hjem med en fed følelse i maven! Tak for det!

Sussie

Deltager

Tusind tak for en god aften til arrangementet hos KS! Det var virkelig inspirerende og givende, og jeg cyklede hjem med en glæde i kroppen og mod på at komme ud og gribe verdenen.

Lærke

Deltager