Bevidst Introvert podcast 03: Sofia Manning

Sofia Manning er coach, forfatter og foredragsholder. Hun er blandt andet uddannet hos den verdenskendte amerikanske coach Anthony Robbins, og hun har grundlagt en af Danmarks største coachinguddannelser. I Sofias Hus på Frederiksberg har hun skabt et rum, hvor der er plads til både at være sig selv og udfordre sine egne præferencer. Og det er netop det, vi taler om i dagens podcast. For Sofia er nemlig også introvert – og hvordan gør man, når man er den stille pige, der drænes af at være “på”, når man samtidig har rigtig meget vigtig visdom på hjertet, man gerne vil dele med verden?

I dette afsnit taler vi blandt andet om:

  • Hvordan man udlever sin drøm, selvom den ikke nødvendigvis er introvert-venlig
  • Hvordan man skaber sin egen virksomhed på en autentisk måde, når man er introvert
  • Hvad man kan gøre, hvis man føler sig lidt begrænset af sin egen personlighed

Og så fortæller Sofia meget ærligt om, hvordan det var at vokse op og føle sig anderledes, fordi hun var så stille og foretrak at gå lange ture for sig selv i frikvarterene væk fra skolen i stedet for at være en del af flokken i skolegården.

Sofia Mannings viseste og vigtigste råd til introverte: Stå ved det at være introvert. Accepter, hvem du er. Du skal ikke fikse det. Du skal ikke være anderledes.Du skal skabe plads til at det bliver foldet ud og så turde dele det med verden. På din egen måde.

Og begynd så at lægge mærke til, at nogle af dem, der yder værdi derude, faktisk er introverte (og det kan du jo gøre lige her i podcasten).

Du kan læse mere om Sofia Manning på sofiamanning.dk.

I næste afsnit kan du møde psykolog Lise August, der selv er introvert og har arbejdet med introverte og særligt sensitive i mange år.

Lignende indlæg