Podcast-genudgivelse: Anne Skare Nielsen

Podcast-genudgivelse: Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen: “Jeg sidder jo fandeme nærmest og holder bestyrelsesmøde med mig selv, før jeg skal til fest”

Det er ikke så nemt at lave podcast, når man ikke ved hvordan. Desværre blev mit afsnit med Anne Skare Nielsen ikke af bedste kvalitet. Heldigvis har en virkelig venlig sjæl reddet det efter bedste evne, og derfor udgiver jeg nu afsnittet igen. Hvis du endnu ikke har hørt det, så kan jeg virkelig anbefale dig at lytte med.

Jeg tror ikke, de ekstroverte lægger strategier og planer før de skal til fest. Jeg sidder jo fandeme nærmest og holder bestyrelsesmøde med mig selv, før jeg skal afsted.

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det – men fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er faktisk en del af introvert-fællesskabet. Hør hende fortælle om fremtiden for introverte, cirkel 47 og kunsten at sige nej:

 

2 Responses

  1. Heidi leonhard says:

    Hej 🙂 tak for en skøn podcast serie og blog! I afsnittet med Anne skare, nævnes en model, som forklarer den introverte personlighed, som hun ville dele, og som skulle kunne findes et sted efterfølgende. Kan du guide mig, hvor jeg finder den her eller andre steder? På forhånd tak.
    Bedste hilsner Heidi Leonhard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *