Madbanditten Jane Faerber: “En gang om året rejser jeg til Paris alene”

I 2017 interviewede jeg Jane Faerber fra Madbanditten til bloggen på bevidstintrovert.dk. Da jeg sad og lyttede optagelsen på min diktafon igennem, slog det mig, at jeg ville ønske, at alle kunne høre den oprindelige samtale. Janes refleksioner og fortællinger illustrerede så fint det at være introvert. Og det blev ikke helt det samme, da jeg skrev interviewet ud, selvom det endte med at være en virkelig god artikel og spændende fortælling. Sådan opstod Bevidst Introvert podcasten.

Læs artiklen her: https://www.bevidstintrovert.dk/kaempesucces-var-hard-kost-for-den-introverte-madblogger/

Nu – fire år senere – får Jane lov at fortælle sin historie på ny. En ny historie, for meget er sket. Lyt med til ophavskvinden bag madbloggen og de mange bøger om kost, sundhed og livsstil.

Lignende indlæg