Nicolaj Sand Rasmussen: “Snyd din hjerne til mere selvtillid”

Nicolaj Sand Rasmussen var genert i folkeskolen. Han fik gode karakterer, men rakte aldrig hånden op og kunne ikke fordrage at stå foran klassen. Han var faktisk så stille, at hans studievejleder foreslog ham at blive revisor, så han kunne arbejde med tal fremfor mennesker. Heldigvis gjorde Nicolaj noget helt andet. Og i dag lever han af at undervise andre stille unge i præsentationsteknik og mundtlige eksaminer i sin virksomhed Meptek.

Da Nicolaj var barn og ung havde han svært ved at række hånden op i klassen, fremlægge foran de andre og gå til mundtlige eksaminer. Men han sagde det aldrig højt. Han undgik det så vidt muligt og overlevede, når han blev nødt til det alligevel.

Men han ville gerne noget andet. På bedste introvert vis satte han sig foran sin computer og begyndte at researche på, hvordan du kan snyde dig til mere selvtillid og til at lave en bedre eksamen. Han så Youtube-videoer om kropssprog og hjernen, og hvordan du kan snyde dig selv mere selvsikker. Det blev starten på den virksomhed, han i dag driver, der hedder Meptek. Det står for Mundtlig Eksamens Præsentations Teknikker. Her holder han oplæg og underviser han andre unge i præsentationsteknikker ved hjælp af blandt andet virtual reality.

I dagens afsnit fortæller Nicolaj om

  • Hvordan du kan præsentere noget foran andre på en autentisk og selvtillidsfuld måde
  • Hvordan du kan snyde hjernen mere selvsikker
  • Hvordan netværker du som introvert iværksætter
  • Hvordan sparker du døre ind som introvert iværksætter uden at råbe højt

Glæd dig til at lytte med, og del gerne afsnittet med en ung introvert i din omgangskreds.

Jeg elsker at holde workshops. Men da jeg startede gik jeg derfra med udslæt. Så krævende var det for mig.

Lignende indlæg