Marie-Louise Bregendahl: Om introverte, dating og parforhold

Marie-Louise Bregendahl er ekspert i kærlighedsmønstre og indehaver af ReCreate You. Og i dette podcast taler vi om introverte og kærlighed.

Introverte + ekstrovert = X

Vi taler om udfordringerne ved at være kærester med sin egen modsætning. Men også ved at finde sammen med sin egen type. Marie-Louise har en ekstrovert mand, jeg har en introvert kæreste.

Find din kærlighedskodning

Vi taler om kærlighedskodninger og barndomssår, der dukker op i dit parforhold. Når du rammer plet i dit eget sår får du denne her “jeg kan ikke leve uden dig”-følelse” – men i virkeligheden er det din kærlighedsheroin, du har fundet. Din stormende forelskelse matcher den følelse, du havde, da du var barn. Det, du har lært at kalde kærlighed.

Du KAN få det hele

Vi taler om, hvordan man ved, at man er sammen med den rigtige. Om hvorvidt græsset altid er grønnere på den anden side og om følelsen af at nøjes. Hvis du har en følelse af at lade dig nøjes med, så er du ikke sammen med den rigtige, siger Marie-Louise overbevisende.

Det svære datingliv

Hvordan kommer man hjem fra en dårlig date? Må jeg godt sige, jeg er introvert? Vi vender også lige vores egne erfaringer med datinglivet som introvert.

 

Lignende indlæg