Camilla Grøn: “Ude i verden opdager man, at der ikke er nogen ‘normal'”

Camilla Grøn: “Ude i verden opdager man, at der ikke er nogen ‘normal'”

Camilla Grøn

Camilla Grøn har boet i Australien, Argentina, Colombia og Spanien. I sammenligning med dem er Danmark et introvert folkefærd. Men rejseoplevelserne har også betydet, at der ikke er noget, der er rigtig normalt derude, fortæller Camilla. Det er bare forskellige måder at leve og være på. Og når man kommer til udlandet som tilflytter, så er folk langt mere åbne for lige præcis din særegne måde at være på – samtidig med at de ikke har kendt dig hele livet og har en forventning om, at du skal være, som du “plejer”.

Camilla Grøn er online freelancer og arbejder fra sit hjem i Barcelona. I dette podcastafsnit fortæller hun blandt andet om, hvordan det er at bo i nye kulturer, at få nye venner, når man rejser og flytter, at finde privatliv på hostels og at bo i Spanien med et udgangsforbud under coronakrisen. Du kan helt sikkert også finde inspiration og et kærligt skub, hvis du overvejer at blive online freelancer eller soloselvstændig.

Lyt med! 🙂

 

 

2 Responses

 1. Anette says:

  Supergodt interview! Spændende og vigtig forskel ml. “tænkere og følere” og ikke mindst, at introvert og genert ikke er det samme.

  Tak for godt selskab!

  • Camilla says:

   Tusind tak, Anette :)! Det er jeg så glad for at høre. Og jeg er så glad for netop det ordvalg – mit mål er nemlig at skabe godt selskab. Dejligt, at du lyttede med 🙂
   Kh. Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *