Jeg er introvert – og hvad så?

Jeg er introvert – og hvad så?

For nogle år siden startede jeg det her projekt, hvor jeg bad introverte om at printe et skilt og modsige en fordom om introverte. Jeg kaldte det #ustoppeligintrovert. For vi kan ikke lige holde op med at være introverte – til gengæld er det på ingen måde noget, der stopper os (selvom fordommene tilsiger, at vi ikke kan gå til fester eller tale foran store forsamlinger). Hjælp mig med at modbevise fordommene. Hvor går du imod stereotypen?

Jeg er introvert – men jeg er altid den, der lukker festen.

Jeg er introvert, og jeg elsker at smalltalke ved busstoppestedet.

Jeg er introvert – og rusturen var den bedste weekend i mit liv.

Jeg er introvert, men jeg danser også på bordene.

Projektet blev faktisk retweetet af Susan Cain, der har skrevet bestselleren Quiet (hvis du ikke har læst den endnu, kan jeg anbefale den).

Nu vil jeg gerne udvide galleriet. Vil du være med?

Vælg og print et skilt, tag et billede af dig selv med skiltet – gerne i den situation, du beskriver.

Jeg er introvert

Jeg er introvert 2

Blank

Send dit billede til kontakt@bevidstintrovert.dk

Lignende indlæg