#ustoppeligintrovert!

Da jeg skrev min artikel til Universitetsavisen tilbage i 2014 karikerede jeg billedet lidt. Men også kun lidt. For jeg er sådan én, der gemmer mig på toilettet på rusturen, og frygter julefrokoster og sniger mig langs panelerne for at stikke af fra fredagsbaren. Kald mig bare Houdini.

Men jeg er også sådan én, der trodser min introverte natur og stiller op til interview på live tv. Og jeg går også i byen og danser med mine veninder. Og jeg griber også telefonen og ringer til en politiker, hvis min redaktør siger, jeg skal.

Jeg er introvert, men jeg er også modig.

Jeg er introvert, men jeg er også festlig.

Jeg er introvert, men jeg elsker også at møde nye mennesker.

De gange jeg har været så priviligeret at være en stemme i medierne på vegne af introverte, har jeg præsenteret begge sider. Desværre er historien bedst, når den er værst. Så når interviewet er klippet til, så er nuancerne klippet fra. Og så er der pludselig ikke så langt til social angst og handicaptillæg.

Så når medierne ikke vil nuancere billedet, så må vi gøre det selv! Derfor kan du lige nu følge med i billedserien på Facebook og Instagram, hvor seje, modige introverte står frem og fortæller, hvordan introverte også kan være.

Der er så mange introverte derude i opsøgende, udadvendte jobs, de elsker. Introverte, der dagligt udfordrer comfortzonen. Introverte, der hviler i sig selv. Introverte, der stråler. Introverte forbilleder. Lad os inspirere af hinanden.

Vil du være med? Så send en mail til kontakt@bevidstintrovert.dk, så er der fluks et skilt på vej til dig!

Se alle billederne her: http://bevidstintrovert.dk/ustoppeligintrovert/

Og på Instagram: #ustoppeligintrovert

Lignende indlæg