5 fordele ved en ekstrovert kæreste

Fordele ved en ekstrovert kæreste

Modsætninger mødes. Er det ikke rigtigt? Det betyder, at mange introverte finder en ekstrovert kæreste – og omvendt. Og det kan godt give lidt trouble in paradise, når den ene gerne vil have kærestetid på sofaen, mens den anden gerne vil i byen med fælles-vennerne. Men der er også nogle klare fordele, når du som introvert har fundet sammen med en ekstrovert kæreste.

5 fordele ved en ekstrovert kæreste

#1 En ekstrovert kæreste kan føre ordet

Har en off dag til familiesammenkomsten eller til festen med vennerne, kan du roligt lade din partner føre ordet – og så bare nikke og smile.

may have to be sociable

#2 En ekstrovert kæreste går oftere ud

– og så har du huset for dig selv! Så er det bare på med joggingbukserne og ned under uldtæppet. God fornøjelse!

tumblr_n2yh8kjH5P1sikyp1o2_r1_250

#3 Din ekstroverte kæreste er et menneskeskjold

Får du også ekstremt travlt med at undersøge mønstret i brostenene og tælle tyggegummipletter på fliserne, når der er facere på gaden fra Greenpeace, Amnesty International eller andre pågående sælgere?

Du er i sikkerhed med en ekstrovert kæreste på armen.

No-thanks

#4 Du har en, der kan åbne døren

Det er en helt almindelig hverdagsaften. Det ringer på. Hvad gør du? Mens mange introverte kan få frygtelig travlt med det store høflighedsdilemma: at åbne eller ikke at åbne, så rejser de fleste ekstroverte sig prompte og løser problemet.

doorbell-rings-hide

#5 En anden klarer feriestrabadserne

Når I er på ferie sammen har du en, der kan praje taxaer og hyggesnakke med tjenerne – og måske hente dig en drink i poolbaren, så du selv kan nyde freden og hvile ørerne.

53032-I-On-Vacation

Lignende indlæg