GAVE: Glædelig første søndag i advent

Hent interviewet med Patrick Cakirli

Kender du det, når man kan huske, at der engang blev sagt noget spændende i en podcast, man gerne lige ville høre igen? Men så er det ikke liiiige til at finde. Var det 20 eller 30 minutter inde? Var det før eller efter hovedpointen, det blev sagt?

Jeg har fået transskriberet min podcast, fordi jeg synes, der er så meget guld i den, som jeg gerne vil have nemmere adgang til. For eksempel taler Anne Skare Nielsen om “cirkel 47” i afsnit 11. Det refererer jeg tit til, men afsnittet er langt, og Anne taler hurtigt, så man skal vide, hvad man leder efter for at finde det igen. Nu kan man søge pointen frem i tekstdokumenterne.

Smart, ikke?

Interviewene kommer til at koste lidt, for det er dyrt at få transskriberet så mange timers samtale. Men i december får du fire af dem i adventsgave. Det første er afsnit to med Patrick Cakirli. Kan du huske ham?

For et par år siden havde Patrick Cakirli så svært ved at gøre opmærksom på sig selv, at han hellere ville køre for langt med bussen end at bede sin medpassager rejse sig, så han kunne komme af. I dag er han ansigtet på en social bevægelse mod ensomhed.

Han har blandt andet gået i spidsen for March mod ensomhed i samarbejde med Folkebevægelsen mod ensomhed og medvirket i en række medieoptrædener. Men den store opmærksomhed har også haft en pris. Læs hele historien om, hvordan introverte Patrick blev ansigtet på en social bevægelse, og hvorfor vi måske ikke får lov at se lige så meget til ham i fremtiden.

 

Adventsgaven er tilgængelig en uge. Herefter kan filen ikke længere downloades.

Lignende indlæg