Kleenex-tamponer, flødebollefetich og fridage!

Jeg sidder her med susen for ørerne og en lille hjemmelavet Kleenex-tampon i hvert næsebor. Det er sådan en lille ferietradition, jeg har. Jeg skal helst starte mine fridage med at klapre tænder under tre uldtæpper.

Det er egentlig ret fint, at kroppen kan finde ud af at sige fra, når jeg ikke selv kan.

Jeg er ikke så god til at passe på mig selv. Jeg fylder mine dage med arbejde og kaffemøder og venindeaftaler hver gang, jeg har et hul i kalenderen. Det fjollede er, at jeg faktisk har det bedst, når jeg husker at indlægge nogle mig-pauser. Når jeg drikker morgenkaffe og læser bøger i min vindueskarm eller går ture på Strandvejen og kigger butikker. Sådan nogle dage har jeg faktisk så meget overskud, at jeg får en sludder med Summer Bird-salgsdamen – vi har en fælles flødebollefetich – og salgsassistenten i Saint Tropez – vi glæder os til at det bliver varmt nok til at kaste os over sommerkollektionen.

Derfor har jeg ikke lavet planer i påsken. Efter to dage på langs foran Netflix har jeg fanget budskabet: Tag den med ro! Så det vil jeg gøre. Jeg vil bruge påsken til at slappe af og genoplade batterierne. MEN jeg har lavet en lille påske survival guide til alle jer, der ikke skal sidde en hel uge i vindueskarmen og læse skønlitteratur.

Du kan læse den HER

Lignende indlæg