5 ting du ikke vidste om Camilla Lærke Lærkesen aka. Frk. Introvert

Det her strider lidt mod min natur, kan jeg mærke. Det der med at dele ud af sig selv. Samtidig holder jeg selv meget af at lære de bloggere, jeg følger, at kende. På godt og ondt. Jeg kan bedre relatere mig til deres indlæg, når jeg ved, hvad de kommer fra. Derfor synes jeg også, I skal lære mig at kende.

Jeg kan godt lide at give noget af mig selv, når jeg deltager i interviews. Men jeg vil hellere have, at I lærer mig at kende her på siden end ved at stykke bits and pieces sammen fra forskellige interviews. Så here goes…

#1 Jeg er ret vild med røde sko

Den første er ret ufarlig. Men i forhold til at jeg ikke er vild med at være center of attention, så er jeg faktisk ret vild med farverigt tøj. Og særligt sko. Røde sko.

Camilla Lærke Lærkesen

#2 Jeg er ikke døbt Camilla Lærke Lærkesen

… men jeg har altså heller ikke været hos nemurolog. Jeg har skiftet navn tre gange i mit liv. Alle gode gange tre, som man siger. Og jeg er glad for mit navn, som det er nu. Camilla Lærke Lærkesen.

Jeg er døbt Jacobsen efter min far. Men jeg vidste fra en ret ung alder, at jeg ville være romanforfatter. Og Lærke Lærkesen er et godt forfatternavn. Det er det, de hedder på min mors side. Lærke Lærkesen. På den måde deler jeg kaldenavn med både min morfar og min mor. Ret forvirrende i virkeligheden. Vi bliver allesammen kaldt Lærke af hver vores vennegruppe…

 

#3 Jeg har været gift. I 14 måneder.

Måske har du set billedet af mig i brudekjole. Det er min kjole, men det er ikke mit bryllup. Billedet herunder blev taget til et modeshow, hvor jeg fik lov at have hovedrollen (ja, bare fordi man er introvert kan man godt nyde at stjæle rampelyset engang imellem). Men kjolen har været i brug ved et meget stort, meget smukt bryllup. De billeder må I se en anden gang.

Jeg sad med en fantastisk sød journalist og optog et program forleden. Der gik det op for mig, at jeg i mine interviews gennem årene er gået fra at omtale min kæreste til pludselig at være single. Hvis nogen undrer sig. Så er det sådan landet ligger 🙂

Camilla Lærke Lærkesen

 

 

#4 Jeg har set Gilmore Girls mere end 5 gange

Rory Gilmore er jo min absolut yndlings filmheltinde. Introverte filmheltinde! Jeg har brugt utroligt mange timer i hendes selskab derhjemme. Perfekt til genopladning.

 

#5 Jeg købte en rød scooter, da jeg var 16

Det er ikke den på billedet. Men det er ikke kun røde sko, jeg har en svaghed for. Scooteren herunder er en, jeg lejede på en græsk ø på en sommerferie engang. Jeg er helt tosset med græske øer også i øvrigt!

Ofte har jeg haft lettere ved drengevenner. De var mere lige til. Så jeg købte en scooter, så jeg kunne følge med drengene.

Camilla Lærke Lærkesen

Lignende indlæg