GAVE: Glædelig tredje søndag i advent

Kender du det, når man kan huske, at der engang blev sagt noget spændende i en podcast, man gerne lige ville høre igen? Men så er det ikke liiiige til at finde. Var det 20 eller 30 minutter inde? Var det før eller efter hovedpointen, det blev sagt?

Jeg har fået transskriberet min podcast, fordi jeg synes, der er så meget guld i den, som jeg gerne vil have nemmere adgang til. For eksempel taler Anne Skare Nielsen om “cirkel 47” i afsnit 11. Det refererer jeg tit til, men afsnittet er langt, og Anne taler hurtigt, så man skal vide, hvad man leder efter for at finde det igen. Nu kan man søge pointen frem i tekstdokumenterne.

Smart, ikke?

Interviewene kommer til at koste lidt, for det er dyrt at få transskriberet så mange timers samtale. Men i december får du fire af dem i adventsgave. Denne søndag er det Claus Roagers afsnit, du kan hente kvit og frit.

Gaven er udløbet og kan ikke længere hentes.

Du kan også høre det HER.

Lignende indlæg