GAVE: Glædelig anden advent

Kender du det, når man kan huske, at der engang blev sagt noget spændende i en podcast, man gerne lige ville høre igen? Men så er det ikke liiiige til at finde. Var det 20 eller 30 minutter inde? Var det før eller efter hovedpointen, det blev sagt?

Jeg har fået transskriberet min podcast, fordi jeg synes, der er så meget guld i den, som jeg gerne vil have nemmere adgang til. For eksempel taler Anne Skare Nielsen om “cirkel 47” i afsnit 11. Det refererer jeg tit til, men afsnittet er langt, og Anne taler hurtigt, så man skal vide, hvad man leder efter for at finde det igen. Nu kan man søge pointen frem i tekstdokumenterne.

Smart, ikke?

Interviewene kommer til at koste lidt, for det er dyrt at få transskriberet så mange timers samtale. Men i december får du fire af dem i adventsgave. Nummer to er med Pernille W. Lauritsen fra afsnit 7.

Da Pernille startede i gymnasiet, følte hun sig lynhurtigt bagud. Hun var for grundig. Hun var for stille. Hun var utryg. Samtidig bliver hendes far syg med kræft. Hun er det, hun kalder en tilbagetrukken type, og det betyder, at når livet udfordrer hende, så trækker hun sig tilbage. Den dynamik fulgte hende gennem hendes første år i gymnasiet. Den fulgte med hende over Atlanterhavet og på high school i USA. Den fulgte hende tilbage til Roskilde Universitet, og den følger hende endnu. Men forskellen på dengang og nu er, at i dag spotter hun bevægelsen og gør noget andet.

I dag er Pernille W. Lauritsen coach og foredragsholder. Hun har stifter af Mindjuice Academy, der har uddannet flere tusind coaches. I efteråret 2017 kunne du høre hende coache kendte danskere på P1 i programmet “Det du frygter”.

Vi taler om

  • Hvad introverte og ekstroverte typer har med tilbagetrukne og selvhævdende typer at gøre
  • Hvordan man tager de første små skridt til at tage ordet i en forsamling
  • Hvad mod egentlig er for en størrelse
  • Hvordan man som introvert kommer ind i flokken
  • Og hvordan vores instinkter styrer os, uden at vi altid opdager det

Adventsgaven er tilgængelig en uge. Herefter kan filen ikke længere downloades.

 

Lignende indlæg